Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Velkommen til en av Norges beste barnehager!

Minner om at de som har søkt barnehageplass tidligere, må gjøre det på nytt da Bærum kommune har fått ny portal for søknader. Se Bærum kommunes nettsider for mer informasjon. 

Lijordet barnehage er en liten privat barnehage som eies og drives av Eikeli-Lijordet Kvinne og Familielag. Barnehagen holder til i et sjarmerende tømmerhus i et trafikkstille boligområde i General Fleischers vei 1 på Eiksmarka. I dag har vi 7 ansatte med lang erfaring fra barnehage og høy kompetanse. Det er 27 barn i barnehagen. Vi har to avdelinger. Indre bane har 9 barn (1-3 år). Oppløpet har 18 barn (3-6 år). 

Ta gjerne kontakt hvis dere har spørsmål angående barnehagen eller plass til deres barn.

Vi er glade i å gå på tur, og drar ofte på lengre turer til Oslo og i nærområdet. De eldste barna er på skiskole på vinteren. 4 og 5-åringene er på svømmeskole. Vi benytter oss av gymsal en gang i uken for barna på storebarnsavdelingen. 

Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra en fornøyd foreldregruppe. Foreldreundersøkelsen for 2023:

Tilfredshet: 4,9

Barnets trivsel: 4,9

Tilvenning/skolestart: 4,8

Henting/levering: 4,8

Barnets utvikling: 4,9

Medvirkning: 4,6

Informasjon: 4,8

Relasjon mellom barn og voksen: 4,9

Ute- og innemiljø: 4,5Kontakt

Kontaktperson: Elin Ødegård, 97971530 

Mail: lijordetbarnehage@lijordet.no

 

Åpningstider

7.30 – 16.30

Barnehagen er stengt mellom jul og nyttår, hele påskeuken og fire uker i juli.

Se dagsrytme i barnehagen.

Med fokus på barnet

Vi i Lijordet barnehage ønsker å være omsorgsfulle voksne som viser oppmerksomhet og åpenhet for det ulike hos hvert enkelt barn.

Dette er en forutsetning for barns læring og utvikling. Vi ønsker å tilby barn et miljø preget av glede, humor, kreativitet og omtanke for felleskapet. Vi håper at barnehagetiden på Lijordet vil bli en fin tid for barnet deres, en tid som de husker tilbake til senere med lengsel og glede!

I år har barnehagen fokus på kompetanseutviklingsprogrammet Tettpå i regi av Bærum kommune. Gjennom flere år jobber de ansatte med å utvikle sin kompetanse for å heve kvaliteten i barnehagen. Kompetanseutviklingsprogrammet handler i stor grad om de ansattes sensitivtet/relasjonskompetanse, barns læring og hvordan fremme barnas utvikling. 

Fine lokaler

Høsten 2005 var bygget totalrenovert og godkjent som heldagsbarnehage, og nytt påbygg i 2013. Alle krav til innemiljø og sikkerhet er ivaretatt. Høsten 2023 ble utearealet vesentlig oppgradert og fremstår i dag med godkjente lekeaparater, lekestue, husker, sykkelsti og båt. Vi har også egen kjøkkenhage som vi flittig bruker til å så våre egne grønnsaker og urter. Vi har i 2020 fått nytt lekeskur og soveskur. Barnehagen har serviceavtale som innebærer jevnlig kvalitetskontroll av husker og klatrestativ. Barnehagen har kort vei til grøntarealer og turstier som brukes flittig hele året til ulike aktiviteter.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn