Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ansatte i barnehagen

Vi er erfarne, engasjerte og tilstedeværende voksne som gir barna en god hverdag i Lijordet barnehage! Vi legger stor vekt på omsorg, trygghet og relasjonsbygging. Hos oss jobber vi aktivt ut fra Trygghetssirkelen. De ansatte har ulike kompetanser, som gjør at barna får en variert og innholdsrik hverdag hos oss. 

Vi vil i 2021-2023 være en del av kompetanseopplegget til Bærum kommune som heter Tettpå. Dette programmet handler om å utvikle kvaliteten i barnehagen og bli enda bedre på å møte barnas behov.

 

Barnehagelærere

Elin Ødegård

Elin Ødegård - styrer

Kontaktinfo: 41493840

Utdannet førskolelærer med fordypning i organisasjon og ledelse. Har videreutdanning i pedagogisk veiledning, og masterutdanning i barnehageledelse ved Oslomet. Har flere års erfaring fra barnehage, og jobbet i Lijordet i 3 år. Hun er spesielt opptatt av lek, omsorg og barns medvirkning. 

         

Eli Brox

Tidligere utdannet som geofysiker og har i voksen alder tatt barnehagelærerutdanning. Eli er spesielt opptatt av friluftsliv og lek. Pedagogisk leder på storebarnsavdelingen vår. 

         

Elisabeth Kaasa

Utdannet førskolelærer med videreutdanning i sosialpsykologi. Elisabeth har jobbet i ulike barnehager og i skole siden 1986. Hun brenner for språk og stimulerende aktiviteter for barna. Pedagogisk leder på småbarnsavdelingen vår. 

  

Kerstin Holsten

Kerstin jobber 40% som barnehagelærer. Hun er fast vikar ved sykdom og en ekstra ressurs for god bemanning i barnehagen. Hun er utdannet førskolelærer, og har mange års erfaring fra barnehager i hele Norge. 

 

Assistenter

               

Guro Borchgrevink

Jobbet mange år med barn både i park og i Lijordet barnehage. Guro er opptatt av friluftsliv, forming og danning i barnehagen.  

             

Amra Hadzalic

Kommer opprinnelig fra Bosnia og har bodd i Norge siden 1994. Amra har lang erfaring fra butikk før hun begynte hos oss på Lijordet i 2010. Amra er meget glad i dans, drama og forming. 

          

Siying Wang

Siying kommer fra Kina og har  bodd i Norge siden 2009. Hun har utdanning som førskolelærer i Kina og flere års erfaring av å jobbe med barn både i Kina og i Norge, og har jobbet seks år i Lijordet. Siying utdanner seg til å bli barne- og ungdomsarbeider. Hun liker godt forming og lek med barna. 

Susan Shahzidi

Susan har en doktorgrad i biologi og medisin. Hun jobber som assistent på småbarnsavdelingen vår. Hun er opptatt av omsorg og trygghet. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn