Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ansatte i barnehagen

Vi er erfarne, engasjerte og tilstedeværende voksne som gir barna en god hverdag i Lijordet barnehage! Vi legger stor vekt på omsorg, trygghet og relasjonsbygging. Hos oss jobber vi aktivt ut fra Trygghetssirkelen. De ansatte har ulike kompetanser, som gjør at barna får en variert og innholdsrik hverdag hos oss. 

Vi vil i 2021-2024 være en del av kompetanseopplegget til Bærum kommune som heter Tettpå. Dette programmet handler om å utvikle kvaliteten i barnehagen og bli enda bedre på å møte barnas behov.

 

Barnehagelærere

Elin Ødegård

Elin Ødegård - styrer

Kontaktinfo: 41493840

Utdannet førskolelærer med fordypning i organisasjon og ledelse. Har videreutdanning i pedagogisk veiledning, og masterutdanning i barnehageledelse ved Oslomet. Har flere års erfaring fra barnehage, og jobbet i Lijordet i 4 år. Hun er spesielt opptatt av lek, omsorg og barns medvirkning. 

         

Eli Brox

Tidligere utdannet som geofysiker og har i voksen alder tatt barnehagelærerutdanning. Eli er spesielt opptatt av friluftsliv og lek. Eli er pedagogisk leder på vår storebarnsavdeling som hun har vært i to år. 

         

Elisabeth Kaasa

Utdannet førskolelærer med videreutdanning i sosialpsykologi. Elisabeth har jobbet i ulike barnehager og i skole siden 1986. Hun brenner for språk og lærerike aktiviteter for barna. Pedagogisk leder på småbarnsavdelingen vår, og har jobbet i barnehagen siden 2019. 

       

Charlotte Grøttumsbraaten Bruksaas

Utdannet førskolelærer. Charlotte har jobbet 7 år i barnehage, på småbarnsavdeling. Hun brenner for omsorg, kommunikasjon og lek. Charlotte er barnehagelærer på vår småbarnsavdeling.

 

Assistenter

             

Mari Heggem Berentsen

Mari har jobbet 11 år i flere barnehager, og har god erfaring. Hun er glad i matlagning, fysisk aktivitet og forming. Mari jobber på vår storebarnsavdeling.

             

Amra Solo

Kommer opprinnelig fra Bosnia og har bodd i Norge siden 1994. Amra har lang erfaring fra butikk før hun begynte hos oss på Lijordet i 2010. Amra er meget glad i dans, drama og forming. Amra jobber på vår storebarnsavdeling.

          

Siying Wang

Siying kommer fra Kina og har  bodd i Norge siden 2009. Hun har utdanning som førskolelærer i Kina og flere års erfaring av å jobbe med barn både i Kina og i Norge, og har jobbet seks år i Lijordet. Hun liker godt forming og lek med barna. Siying jobber på vår småbarnsavdeling.

 Faste vikarer: 

  • Kai Lindal
  • Gisle Bakkalia
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn