Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ansatte i barnehagen

Vi er erfarne, engasjerte og tilstedeværende voksne som gir barna en god hverdag i Lijordet barnehage! Vi legger stor vekt på omsorg, trygghet og relasjonsbygging. Hos oss jobber vi aktivt ut fra Trygghetssirkelen. De ansatte har ulike kompetanser, som gjør at barna får en variert og innholdsrik hverdag hos oss. 

 

Førskolelærere

Elin Ødegård

Elin Ødegård - styrer

Kontaktinfo: 41493840

Utdannet førskolelærer med fordypning i organisasjon og ledelse. Har videreutdanning i pedagogisk veiledning, og tar masterutdanning i barnehageledelse ved Oslomet. Har flere års erfaring fra barnehage.

Lars Christian Mo

Lars Christian Mo

Utdannet førskolelærer med fordypning i musikk (Kristiansand) og har i tillegg tatt spesialpedagogikk. Har flere års erfaring fra barnehage.

Cecilie Poulsson

Cecilie Poulsson

Utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk og med mange års erfaring fra barnehage.

Emine

Emine Yesil

Ferdig med 2 år på bachelorutdanningen Barnehagelærer ved Oslomet. Har tidligere erfaring fra barnehage. Emine jobber 40% som barnehagelærer. 

 

Assistenter

Guro Borchgrevink

Guro Borchgrevink

Jobbet mange år med barn både i park og i Lijordet barnehage.

Amra Hadzalic

Amra Hadzalic

Kommer opprinnelig fra Bosnia og har bodd i Norge siden 1994. Amra har lang erfaring fra butikk før hun begynte hos oss på Lijordet.

Siying Wang

Siying Wang

Siying kommer fra Kina og har bodd i Norge siden 2009. Hun har utdanning som førskolelærer i Kina og flere års erfaring av å jobbe med barn både i Kina og i Norge.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn